Inspiration til efterårsferien

inspiration-til-eftera%cc%8arsferien_bellevue_blog_featured_112016_2

For rigtig mange rimer uge 42 på efterårsferie

En hel uge med tid til børnene, vennerne … og dig selv.
Men hvad skal du egentligt bruge den hyggelige efterårsferie på? Når det regner? Eller penge er små? Eller ungerne keeeeder sig? Vi har samlet en lille guide til gode efterårsaktiviteter for store og små. Brug den som inspiration til en efterårsferie, der sænker stressniveauet og giver et tiltrængt break i hverdagen.

inspiration-til-efteraarsferien_bellevue_blog_featured_102016_3_1

Ferie i børnehøjde

  • Gå på opdagelse i naturen – Efteråret er én af årets allersmukkeste sæsoner, og naturens skatkammer bugner af spændende delikatesser og fantasifulde fund. Tag en lang travetur i skoven, og hop rundt i de mange flotte blade. Gå på jagt efter svampe til aftensmaden, eller saml smukke kastanjer til sjove kastanjedyr. Få inspiration til anderledes kastanjedyr på Tina Dalbøges kreative blog.
  • Tag en tur i badeland eller svømmehallen – Når regnen øser ned og kalder på indendørsaktiviter, er en tur i svømmeren guf for både børn og voksne. En hel dag med sjov og vandpjaskeri kan i dén grad hæve humøret et par grader. Det er en virkelig god familieaktivitet med garanti for både motion, grin og samvær af den sjove slags. Du får entré for 2 voksne og 2 børn lige her
  • Besøg Randers Regnskov eller én af Danmarks zoologiske haver – Hvis vejret er til det, er en tur i én af landets spektakulære zoologiske haver altid et hit for børn og barnlige sjæle. Se rovdyrene blive fodret, klap gederne og lær nyt om de mange eksotiske dyr. Er vejret dårligt, kan en en tur i den indendørs Randers Regnskov anbefales. Find oplevelsen her
  • Ryd kalenderen! – Ja, du læste rigtigt. Tag en dag helt uden planer. Sov længe, og rend rundt i nattøj hele dagen. Vores – og især børnenes – hjerne har behov for hvile. I en hverdag med fuld fart på er det faktisk en luksus at kunne geare heeeelt ned i ferien. Det stimulerer børnene til selv at finde på aktiviteter og udvikler deres opfindsomhed. Kedsomhed er med andre ord sundt. Så husk ind i mellem at rydde kalenderen for planer og aktiviteter, og bare vær til. Få flere tips til, hvordan I får det bedste ud af planfrie feriedage her.

inspiration-til-efteraarsferien_bellevue_blog_featured_102016_5_1

… og tid til dig selv

  • En omgang ægte sofahygge – Vi snakker te, tæppe og yndlingsserien på Netflix ( …  eller en bog, hvis du er lidt old-fashion’ish). Vejrudsigten siger regn, regn og lidt mere regn. Perfekt til dage med benene oppe og hjerneaktiviteten på pause.
  • Tag til massør – I en travl hverdag er det dér med selvforkælelse tit prioriteret allerlavest. Efter arbejde, indkøb, rengøring, madlavning, familie-komsammener og cafébesøg med veninden. Men en tur på briksen i hænderne på en kyndig massør giver i dén grad plus på overskudskontoen. Og det kan mærkes lang tid efter, ferien er forbi! Forær dig selv en omgang selvforkælelse af den ahhh-agtige slags her

Hvad har du af planer i efterårsferien?

Bellevue ønsker dig en rigtig god ferie med masser af store og små oplevelser.