Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Bellevue A/S
Organisationsform: A/S
CVR. nr.: 28 65 44 48
Adresse: Ved Stranden 9B, 9000 Aalborg
E-mailadresse: info@bellevue-as.dk
Telefonnummer: 70 20 60 78
Etableringsår: 2003

Betaling

I denne webshop kan du bestille og betale online. Alle priser i denne webshop er angivet i DKK og inkl. 25 % moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med Bellevuebox.dk, indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af dine ordrebekræftelser, skal du sende en mail til info@bellevue-as.dk.

På Bellevuebox.dk kan der betales med:

 • Dankort
 • eDankort
 • VISA
 • Mastercard
 • ViaBill

Der tages ikke gebyr ved betaling på bellevuebox.dk Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Bellevue A/S. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Ønskes yderligere oplysninger, kan Bellevue A/S kontaktes på 70 20 60 78.

Levering

Når du har modtaget en ordrebekræftelse fra Bellevue A/S, bedes du kontrollere, om der er overensstemmelse mellem ordre og ordrebekræftelsen – og straks gøre Bellevue A/S opmærksom på eventuelle afvigelser.

Bemærk! Din pakke bliver leveret uden omdeling.
Du kan afhente din pakke på det nærmeste posthus. Levering af varer fra Bellevue A/S anses for sket, når du har fået varen udleveret. Forsendelse af varer sker med Post Danmark i overensstemmelse med de i ordrebekræftelsen angivne oplysninger.

Leveringstid for varen
Der er dag til dag-levering – dvs. hvis ordre og betaling er modtaget inden kl. 12.00, leveres produktet normalt inden for 1 arbejdsdag med Post Danmark. Gælder kun i Danmark.

Særlige vilkår
Risiko for varer købt hos Bellevue A/S overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Gyldighed

Som standard er vores gavekort gyldige i 3 år fra købsdato. Vær dog opmærksom på, at biografbilletter samt boksene Bio & Burger og Film & Take Away kun er gyldige i 1 år. Dette er i tråd med gældende lovgivning på området. En forkortelse af gyldigheden på visse gavekort er legitim, så længe gyldigheden ikke er urimeligt kort, og at der i øvrigt gøres opmærksom på den begrænsede gyldighedsperiode.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og specialarrangementer. Du kan se udløbsdatoen ved at logge ind på Bellevuebox.dk med dit vouchernr.

OBS: Pr. 01.03.2016 er det ikke længere muligt at forlænge gavekortets gyldighed mod betaling. 

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos bellevuebox.dk. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du:

 1. har modtaget din vare
 2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en ordre omfattende flere varer, som er bestilt i én ordre og leveres enkeltvis
 3. får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@bellevue-as.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den med retur.

Hent standardfortrydelsesformularen

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette forinden.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og indtil vi har den i hænde.

Varer undtaget fortrydelsesretten

 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til returnering, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
 • Tilkøbte personlige hilsner

Du mister din fortrydelsesret

 • Hvis du tager varen i brug, f.eks. ved indløsning af voucheren
 • Hvis plomberingen på varen brydes

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end det, der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og måden, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur – afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig – herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) – uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen samt kopi af ordrebekræftelsen sendes til:

Bellevue A/S
Ved Stranden 9b
9000 Aalborg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ombytning

Du kan gratis ombytte dit gavekort indtil en måned inden gyldighedsperiodens udløb. Og vi bytter, uanset om gavekortet er købt i vores webshop her på hjemmesiden eller ude i en af de butikskæder, vi samarbejder med. Gavekort med mindre end en måneds restløbetid ombyttes ikke.
Sådan ombytter du:

 1. Print og udfyld denne ombytningsformular
 2. Send den udfyldte ombytningsformular til info@bellevue-as.dk
 3. Bemærk! Det er ikke nødvendigt at sende selve boksen med – blot voucheren. Der er i øvrigt en god idé at notere vouchernr. ned inden afsendelse for at lette eventuel kontakt med os senere i ombytningsprocessen.
 4. Vi sender din nye e-voucher til dig. Vær dog opmærksom på, at der kan gå op til 10 arbejdsdage, fra vi modtager din refunderede voucher, til du modtager din nye voucher.

Gyldighed
Ved ombytning af et gavekort vil det nye gavekort, du har ombyttet til, have samme restløbetid som det gavekort, du har refunderet. Ombytter du mere end ét gavekort på én gang, vil gyldigheden på gavekortet med den korteste restløbetid være gældende for samtlige nye gavekort, du har ombyttet til.

Eventuelt restbeløb
Der ombyttes i henhold til den pris, der var gældende på købstidspunktet. Det er ikke muligt at få refunderet et eventuelt overskydende restbeløb efter en ombytning. Hvis du ombytter til et billigere produkt, sender vi et åbent gavekort på restbeløbet til dig. Hvis du ombytter til et dyrere produkt, sender vi en faktura på restbeløbet til dig.

Hvad ombyttes ikke?
Boksene Biograftur for 2, Cafébesøg med Bio for 2, Bio & Burger for 2, Film & Take Away samt gavekort til Hungry.dk ombyttes ikke.
Oplevelser modtaget i gave fra en arbejdsgiver ombyttes ikke (af skattemæssige årsager).

Åbne gavekort på et bestemt beløb ombyttes ikke, idet de fungerer som betaling for et konkret oplevelsesgavekort i webshoppen her på siden.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Bellevuebox.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor “rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til:

Bellevue A/S
Voerbjergvej 40, Port T
9400 Nørresundby

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation, kontakt os på tlf: 70 20 60 78 eller mail: info@bellevue-as.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kundeservice på 70 20 60 78 eller info@bellevue-as.dk.

Lykkes det os ikke at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, via www.forbrug.dk eller www.nævneneshus.dk.
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Indløser du en voucher, opbevarer vi dine oplysninger til brug for vores statistik.

Personoplysningerne registreres hos Bellevue A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sørger vi for, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Kundeservice i Bellevue A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Bellevuebox.dk er Bellevues IT-chef.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Bellevuebox.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Som registreret hos Bellevue A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bellevue A/S via e-mail: info@bellevue-as.dk.

Cookies og logstatistik

Cookies er betegnelsen for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie
Men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På Bellevuebox.dk bruges cookies og logstatistik.
Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På Bellevuebox.dk anvendes cookies og logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Logstatistik bruges udelukkende til at skabe øget brugervenlighed. Al henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@bellevue-as.dk.