Sådan ombytter du din oplevelse

Du kan gratis ombytte din oplevelse, når bare der resterer mindst en måned af gyldighedsperioden. Og vi ombytter, uanset om oplevelsen er købt i vores webshop her på hjemmesiden eller ude i en af de butikskæder, vi samarbejder med.

Vær opmærksom på, at der løbende kan forekomme prisstigninger på de enkelte oplevelser. Værdien af den oplevelse, du ønsker at ombytte, er altid den pris, oplevelsen er købt til og ikke nødvendigvis den oplyste pris på ombytningsformularen.

Bemærk! Oplevelser med mindre end en måneds resterende gyldighed ombyttes ikke.

Sådan ombytter du:

  1. Udfyld og send denne ombytningsformular.
    Hent ombytningsformularen
  2. Send den udfyldte ombytningsformular til ombyt@bellevue-as.dk
  3. Bemærk! Husk at beholde din nuværende voucher, indtil du modtager en ny fra os.
  4. Vi sender din nye voucher til dig på mail. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 4 arbejdsdage, fra vi modtager din ombytningsformular, til du modtager din nye voucher.

Gyldighed

Ved ombytning af en oplevelse, vil den oplevelse, du har ombyttet til, have samme restløbetid som den oplevelse, du har refunderet. Ombytter du mere end én oplevelse på én gang, vil gyldigheden på oplevelsen med den korteste restløbetid være gældende for samtlige nye oplevelser, du har ombyttet til. Dog giver vi altid minimum 3 måneders gyldighed på din nye oplevelse.

Eventuelt restbeløb

Det er ikke muligt at få refunderet et eventuelt overskydende beløb efter en ombytning. Hvis du ombytter til en billigere oplevelse, sender vi et åbent gavekort på restbeløbet til dig. Hvis du ønsker at ombytte til en dyrere oplevelse, modtager du et beløbsgavekort på værdien af den oplevelse, du ønsker at ombytte. Du kan herefter selv skal gå ind på vores hjemmeside og anvende beløbsgavekortet til køb af din nye oplevelse og betale differencen direkte på hjemmesiden. Vær opmærksom på, at der løbende kan forekomme prisstigninger på de enkelte oplevelser. Værdien af den oplevelse, du ønsker at ombytte, er altid den pris, oplevelsen er købt til og ikke nødvendigvis den oplyste pris på ombytningsformularen. 

Oplevelser købt med rabat
Ønsker du at ombytte en oplevelse købt med rabat, skal du være opmærksom på, at værdien af oplevelsen er rabatprisen og ikke normalprisen.

Hvad kan du ombytte?

Du kan ombytte stort set alle vores oplevelser – dog ikke boksene Biograftur for 2, Cafébesøg med Bio for 2, Bio & Burger for 2, Film & Take Away samt gavekort til Hungry.dk. Oplevelser modtaget i julegave med 1 års gyldighed fra en arbejdsgiver ombyttes ikke (af skattemæssige årsager). Åbne gavekort på et bestemt beløb ombyttes ikke, idet de fungerer som betaling for et konkret oplevelsesgavekort i webshoppen her på siden.

Obs: Du kan kun ombytte din oplevelse én gang.